به گزارش انجمن خبری آرمینا، مهدی خضری روز یکشنبه در جمع خبرنگاران درباره بیمه تکمیل درمان اظهار داشت: باپیگیری سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای و به منظور حمایت، پشتیبانی و تکریم از رانندگان حمل ونقل داخلی، قرارداد بیمه تکمیل درمان، بیمه عمر و حوادث رانندگان جاده ای منعقد شد.
وی ادامه داد: رانندگی یکی از مشاغل پرخطر محسوب میشود و پیش بینی خدمات بیمهای با پوشش کامل برای این قشر بسیار ضروری است.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان با بیان اینکه پیگیری بیمه تکمیلی رانندگان را یکی از دغدغههای این اداره کل است افزود: از تشکلهای صنفی حوزه حمل ونقل برای ارائه خدمات رفاهی به رانندگان حمایت میکنیم.
به گفته وی استان اصفهان رتبه اول جمعیت رانندگان را دارد و پیگیری اموری که به بهبود وضعیت رفاهی رانندگان کمک کند، در اولویت است.
خضری گفت: بر اساس قرارداد منعقد شده بین شرکت سهامی بیمه دانا و کانون انجمنهای صنفی شرکتهای حمل ونقل داخلی کشور، راننده، همسر و ۲ فرزند هر راننده تحت پوشش این خدمات بیمهای قرار خواهند گرفت.
خضری بیان کرد: تلاش برای بهبود خدمت رسانی و دسترسی پذیری بهتر راننده به بیمهگر و پیگیری و ارائه مشاوره به آنها یکی از نقاط قوت این قرارداد محسوب میشود.
وی خاطرنشان کرد: کلیه رانندگان بیمه شده دارای شماره هوشمند تا ۷۵ سال میتوانند از خدمات این بیمه بهرهمند شوند.
وی تصریح کرد: بیمهگر بر اساس مفاد این قرارداد موظف شده در هر مکانی که بیمهگذار درخواست کرد، میزخدمت دایر کرده و به رانندگان خدمت رسانی کند.
استان اصفهان از نظر تعداد شرکت حمل و نقل بار، تعداد پایانه حمل بار و مسافر و آموزش کاربران حمل و نقل، رتبه اول کشور را دارد.
بیش از ۴۱ هزار دستگاه خودرو با ۴۸ هزار راننده در ناوگان حمل و نقل بار استان فعالیت میکنند که نزدیک به ۱۰ درصد از ناوگان حمل بار کشور را شامل میشود.
۴۵۹ شرکت حمل و نقل بار، ۶ پایانه حمل بار، ۲۶ پایانه حمل مسافر، هشت مرکز مکانیزه معاینه فنی و ۴۳ مجتمع بین راهی در سطح استان اصفهان فعالیت میکنند.
استان اصفهان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه است که بدلیل موقعیت خاص آن در مرکز و بهعنوان چهارراه ترانزیت بار و مسافر کشور، رتبه اول حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را داراست.
استان اصفهان دارای ۳۹۹ کیلومتر آزادراه، یکهزار و ۶۵۹ کیلومتر بزرگراه، ۲ هزار و ۷۹۱ کیلومتر راه همسنگ است.
مجلس شورای ملی ایران در 7 اردیبهشت سال 1316 قانون بیمه را در 36 ماده تصویب کرد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی هوشمند سازی، تنوع خدمات و تامین مالی اقتصاد را به عنوان ۳ رویکرد جدید صنعت بیمه برشمرد.
نشست سالانه پدافند غیرعامل دستگاه های اجرایی کشور برپا شد و بیمه مرکزی از سوی معاونت زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور، عنوان برتر تمامی دستگاه های اجرایی را به خود اختصاص داد.
با حضور رئیس کل بیمه مرکزی و مدیرعامل بانک ملت از طرح مستمری ماندگار شرکت بیمه "ما" رونمایی شد.
نمن الحسینی گفت: با اصلاح برخی از قوانین و مقررات زمینه لازم برای استفاده از فن آوریهای نوین در صنعت بیمه نیز به وجود آمده است.
Tuesday, 9 March , 2021